top of page
bgImage

Boek


Op vrijdag 3 december 2021 verscheen ons boek bij Uitgeverij boek.scout!


                                   VM

Wiens illusie ben ik? 

hoe levenslessen het hart openen voor ware liefde


Een indringende en ontroerende roman over zingeving en verbinding


Enkele reacties van lezers:

"Adembenemend mooi"; "Verslavend"; "In één ruk uitgelezen";

"Bijzonder mooi geschreven"; "Prachtig verhaal!"; "Helend"; "Ik kijk nu al uit naar het volgende boek"


Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl, Bol.com en de plaatselijke boekhandel. 

Via deze link kom je rechtstreeks bij ons boek: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12718


Coverontwerp en -illustratie: Franka Waaldijk

View of the Pyrenees from Palau-Saverdera (2007, detail)

(zie ook www.fwaaldijk.nl)

Over de roman

De hoofdpersoon, Geert de Winter, is uitverkoren om Voorzittend Meester -VM- van het geheim genootschap De Orde te worden. Om hem op zijn taak voor te bereiden wordt hij ingewijd in zeven oude, universele waarheden, de Mysteries. Aanvankelijk gaat het faliekant mis en vlucht hij weg in een wereld van luxe en materieel gewin.

Vele jaren later gaat hij de uitdaging alsnog aan. Geert ondergaat een ingrijpend transformatieproces. Zijn hart opent zich als hij Angelique ontmoet en er ontvouwt zich een meeslepende liefdesgeschiedenis. In zijn relatie met haar ervaart Geert voor het eerst in zijn leven diepgaande intimiteit. Angelique is getrouwd en kiest niet voor hem, maar Geert weet dat zij niet voor niets op zijn pad kwam.

bgImage

Over de auteurs


Ingrid (1966) is kunsthistoricus. Haar werkzame leven stond in het teken van de beeldende kunsten. Onder haar redactionele begeleiding verschenen diverse kunstboeken. Eind 2019 besloot ze haar baan als Hoofd Collectiebeheer van het Bonnefantenmuseum te Maastricht neer te leggen, om zich op het schrijven te kunnen richten. Momenteel werkt zij aan haar persoonlijke debuut, 'De helende vrouw'.
 

Guido (1946) is van origine levensmiddelentechnoloog. Als zakenman reisde hij de wereld rond om melk- en kaasfabrieken te verkopen. Op zijn 55ste zette hij een punt achter zijn carrière en werd geitenboer. Daarmee werd een langgekoesterde droom werkelijkheid. Zijn passie voor het schrijven kwam pas na zijn pensioen. Inmiddels zijn er vijf boeken van hem verschenen. Kort voor zijn overlijden voltooide hij zijn autobiografie 'De katholieke vloek'.

 

Zie ook: www.detweepennen.nl

bottom of page