top of page
bgImage

Guido

Wie is hij?

Liefdevolle dominantie

Ingrid en hij kennen elkaar vanaf 2017. Sinds april 2020 wonen ze samen. Hij voelt zich bijzonder vereerd dat zo’n mooie jonge vrouw met hem haar leven wil delen. Door haar heeft hij een versie van zichzelf leren kennen die hij niet voor mogelijk had gehouden.
In zijn vorige huwelijken was hij een man die volgde. Bij Ingrid is hij een man die initiatiefrijk is.

Het doet hem enorm goed en het maakt hem krachtig om te ervaren dat Ingrid hem onvoorwaardelijk vertrouwt. Hij heeft ontdekt dat zijn intuïtie hem feilloos de weg wijst. Zijn ingevingen volgt hij blindelings. Het werkt over en weer, doordat hij zijn intuïtie vertrouwt, voelt Ingrid zich veilig bij hem.

Shanty, zijn zwarte labrador-mix, vergezelt hem tijdens wandelingen

In het kort

Guido is in 1946 geboren in Orthen, een klein dorpje bij Den Bosch. Hij groeit op in een klassiek katholiek gezin. Hij volgt een opleiding tot levensmiddelentechnoloog en is als zodanig in verschillende functies in de voedingsmiddelen producerende industrie werkzaam. Als hij 55 jaar is besluit hij zijn droom te gaan leven en wordt geitenboer. Deze radicale ommekeer is tevens het begin van zijn spirituele pad.

In gesprek

Guido beschikt over de bijzondere gave om mensen uit hun comfortzone te halen, zijn openheid werkt ontwapenend.

Hij is een ervaringsdeskundige. Je kunt over heel veel onderwerpen met hem in gesprek.

Zijn relatie met Ingrid heeft hem laten zien hoe bijzonder de verbinding tussen man en vrouw kan zijn, als de basis onvoorwaardelijk vertrouwen en eerlijkheid is.
Hij deelt zijn ervaringen graag met je.

Hij geniet erg als hij verhaaltjes uit zijn kinderboek 'Joris en Hondje' aan zijn kleinkinderen voorleest.

Wie is hij nu?

Nu is hij de man van Ingrid. Een wandelaar, een schrijver en een verhalenverteller. Spiritualiteit en seksualiteit vormen samen de rode draad in zijn bewogen leven. Hij heeft het spirituele pad gelopen met al zijn ups en downs. Voor hem bestaat toeval niet meer, hij heeft er het volste vertrouwen in dat alles gebeurt zoals het bedoeld is. Guido is twee keer eerder getrouwd geweest en ook weer gescheiden. Hij is de trotse vader van drie volwassen kinderen en opa van vijf kleinkinderen.

Guido is helaas op 26 maart 2024 overleden.

bottom of page