top of page
bgImage

                   Emancipatie

Wel of geen man?

Wij zijn ervan overtuigd dat ook geëmancipeerde vrouwen diep in hun hart best met een liefdevolle man samen willen zijn. Een man die haar op handen draagt, betrokken is en op wiens schouder zij haar hoofd te ruste kan leggen.

Omdat zij zich niet kunnen voorstellen dat die mannen er zijn, nemen ze liever het heft in eigen handen. Ze zijn zelfbewust, zelfstandig en denken geen man nodig te hebben.

Allemaal waar, maar het kan anders. Evenwichtiger.

En het kan vooral veel leuker!

©Magda en Lucas

Samen kiezen voor liefdevolle dominantie

Man en vrouw doen het samen. Ze zijn zich ervan bewust dat ze oude patronen vanuit een nieuw perspectief kunnen gaan herzien. Op deze wijze is liefdevolle dominantie een vervullende relatievorm. Uitgangspunt is dat man en vrouw gelijkwaardig zijn, maar niet gelijk.

Als het de man is, die initiatief neemt lijkt het alsof de vrouw een stapje terug doet. Niets is minder waar. Omdat de man dienstbaar is krijgt zij juist meer ruimte voor zichzelf. Ze neemt haar plek in. Daar ligt haar verantwoordelijkheid!

Het kan even wennen zijn voor de geëmancipeerde vrouw, om het initiatief uit handen te geven en zich over een hele hoop zaken geen zorgen meer te hoeven maken. Zij kan immers prima voor zichzelf zorgen. 
Maar het hoeft niet meer!

Ze doet geen dingen meer omdat het zo nodig, van zichzelf, moet maar om uiting te geven aan wie ze is.


Zie je het verschil? En de uitdaging? Durf je het aan?

Ontdek dan samen met ons wat deze prachtige relatievorm voor je kan betekenen.

bottom of page